Recept på Coleslaw

Portioner: 4-6

Hemlagad Coleslaw smakat alltid gott och är festligt att bjuda på till BBQ och som tillbehör till grillad korv.

Ingredienser

  • 500g Vitkål
  • 1 – 2 st Morötter
  • 1 st Rödlök
  • 1 dl Majonnäs
  • 2 dl Crème fraiche
  • 1 tsk Salt
  • Lite nymald Svartpeppar

Tillagning

  1. Finnstrimla vitkålen och riv morötterna
  2. Dela rödlöken och skär den i tunna skivor
  3. Rör ihop majonnäs och crème fraiche i en stor bunke.
  4. Krydda med salt och peppar.
  5. Häll i vitkålen och morötterna.
  6. Blanda samman allt väl.
  7. Ställ in i kylen

Tips

För bästa smak, låt Coleslaw stå några timmar i kylen innan den serveras som tillbehör till BBQ och grillad korv.

Våra produkter

Mat från Europa