Recept på Coleslaw
Portioner: 4-6
Hemlagad Coleslaw smakat alltid gott och är festligt att bjuda på till BBQ och som tillbehör till grillad korv.
Ingredienser
- 500g Vitkål
- 1 – 2 st Morötter
- 1 st Rödlök
- 1 dl Majonnäs
- 2 dl Crème fraiche
- 1 tsk Salt
- Lite nymald Svartpeppar
Tillagning
- Finnstrimla vitkålen och riv morötterna
- Dela rödlöken och skär den i tunna skivor
- Rör ihop majonnäs och crème fraiche i en stor bunke.
- Krydda med salt och peppar.
- Häll i vitkålen och morötterna.
- Blanda samman allt väl.
- Ställ in i kylen
Tips
För bästa smak, låt Coleslaw stå några timmar i kylen innan den serveras som tillbehör till BBQ och grillad korv.
Våra produkter
- BBQ Grillbricka Combo hot (stark)
- BBQ Grillbricka Family (mild)
- BBQ Grillbricka Combo (medelstark)
- Wiener Paprikana (medel)
- Wiener Jalapika (stark)
- Wiener Chorizo (medel)
- Bratwurst (mild)
- Cabanossy (medel)
- Chorizo (medel)