Kallrökt Westfalisk skinka 250g

Tysk Kallrökt Westfalisk skinka som rökts över bokspån.

Tillagning

Behöver ingen tillagning, är färdig att äta.

Serveringstips

Kallrökt Westfalisk skinka ingår i vårt recept Festgryta för goda vänner.

För optimal smak och lättare hantering av skivor, öppna gärna förpackningen 5 minuter innan servering.

Ingredienser

Skinka (helmuskel), salt, dextros, surhetsreglerande medel: natriumlaktat, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat; kryddextrakt, konserveringsmedel: natriumnitrit; samt rök från bokträ. Till 100g färdig vara har använts 119g skinkråvara.

Kryddor

Peppar, koriander

Kryddextrakt

Enbär, kummin

Näringsvärde (per 100 g)

Energi 1081kj/260 kcal, Protein 21g, Kolhydrater 1g varav sockerarter <1,0g, Fett 19g varav mättat fett 6g, Fiber: 0,5g, Salt 4,5g

Fetthalt

19 %

Kylvara

Förvaras vid max + 8°C. Förpackas i skyddande atmosfär. Hållbarhet gäller obruten förpackning.

Källsortering

Sorteras som mjukplast/hushållsavfall.

Viktig information!

Innehållsdeklaration kan ändras. Det är alltid texten på inköpt förpackning och etikett som gäller.